A Sagrada Kft. készséggel áll Kivitelezők és Felhasználók rendelkezésére.

Mindenkinek gyémántpadlója van…

Régi és új betonfelületek, műkő, öntött cementpadló, természetes kövek csiszolása, felpolírozása pormentes technológiával.

Ha Ön nem kíván kopóréteget tenni betonjára, de azt szeretné, ha mégis pormentes, takarítható és esztétikus legyen, úgy vegye igénybe szolgáltatásunkat.
Kérésére mintafelületet készítünk, így el tudja dönteni, megfelel-e az Ön igényeinek.

A polírozott beton tulajdonságai:

   – Az elkészült betonfelület teljesen felpolírozott, ezért pormentes,
– A polírozás előtti fázisban olaj -és víztaszító impregnálás kérhető,
– Nagyon szép, terazzo szerű fényes betonmegjelenés,
– A pormentes csiszolási technológiának köszönhetően akár üzem közben is készülhet (nincs leállás miatti termeléskiesés),
– Elkészülte után azonnal használatba vehető,
– A gépek munka közben nem zajosak és nem porolnak,
– Környezetbarát technológia,
– Nincs garanciális probléma, nincsenek felváló részek.
– Betonon lévő hibákat, dilatációk kívánság szerint javíthatók.

Négy féle megvalósíthatóság, mely segít dönteni a felület optikai tulajdonságának kiválasztásában.

A HTC SUPERFLOOR PLATINUM csiszolási fázisok eredményeként jön létre a páratlanul szilárd és tartós padló. A tükröződő felület ebben az esetben a legcsillogóbb, melyen nem hagynak nyomot a járművek kerekei. Ez az általánosan javasolt felületképzés, és ahol a beton textúrája teljes egészében megjelenik.

A HTC SUPERFLOOR GOLD alkalmazásakor a beton felületéről kisebb réteg kerül eltávolításra, mint a PLATINUM esetében és a végleges felület sem lesz tükröződő. A kisebb mértékű felület eltávolításával nem kerül felszínre a beton, ezért egyenletes és sík padlók esetében ideális. A csillogó felület létrehozásához javasoljuk a padló utólagos polírozását.

A HTC SUPERFLOOR  SILVER felületképzés a PLATINUM polírozás nélküli változata. Ebben az esetben a beton textúrája felszínre kerül, viszont nem tartalmazza a csillogást létrehozó polírozási fázisokat. Ezért a felület matt és csillogásmentes lesz.

A HTC SUPERFLOOR  BRONZ eljárás tartalmazza a legkevesebb csiszolási és polírozási fázist, melynél a felületkeményítő réteg nem kerül eltávolításra, így a beton nem kerül felszínre. A létrejövő tükröződő felület mellett a kopóréteg tulajdonságai megmaradnak. Csak nagy pontossággal kivitelezett padlófelületeknél ajánljuk.

Kérje ajánlatunkat, mert sok előnye mellett ez a felületi kiképzés nagyon versenyképes áron érhető el.

Ne feledje: nincs koszos, menthetetlen beton, csak még nem políroztuk fel!

Természetesen márvány- gránit- és műkő padlók csiszolását is vállaljuk.